Scenery της Scavolini: μια κουζίνα σαν θεατρική σκηνή

H κουζίνα Scenery σχεδιασμένη από τους αρχιτέκτονες King & Miranda αποτελεί ένα νέο concept καθώς είναι μια κουζίνα πολύπλευρη, με έντονη επικοινωνιακή αξία όπου η απλή μαγειρική μεταλλάσσεται σε ένα ?show μαγειρικής? γεμάτο ενθουσιασμό.

Μια κουζίνα που μεταμορφώνεται σε μια θεατρική σκηνή όπου διαδραματίζονται & εξελίσσονται όλες οι οικογενειακές και φιλικές στιγμές & σχέσεις. Ταυτόχρονα δεν παραβλέπει τις απαιτήσεις των σύγχρονων κατοικιών με τους ενιαίους open space χώρους που πλέον όλο και πιο συχνά συναντούμε. Σε απλή διάταξη ή/και εξοπλισμένη με χερσόνησο/νησίδα ως «φίλτρο» μεταξύ  κουζίνας & καθιστικού, με συρόμενα τζάμια που καταστούν ορατό ή κρύβουν όποιον βρίσκεται στην κουζίνα, με στερεοφωνικό σύστημα, έξοδο i-Pod και άλλα συστήματα αναπαραγωγής καθώς και θέση για TV LCD που εύκολα μπορούν να εξαφανιστούν πίσω από τζάμια/καθρέφτες ???

Στιλιστικά η κουζίνα Scenery ακολουθεί μια αυστηρή αισθητική αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα σοφιστικέ και χαρακτηριστικό της είναι η πόρτα πάχους 28mm σε διαφορετικές εκδόσεις:  λάκα γυαλιστερή, ματ & μεταλλική σε ποικιλία χρωμάτων, δρύινο καπλαμά γυαλιστερό & ματ, καπλαμάς έλατο, γυαλί  ματ ή γυαλιστερό με νέο λεπτό προφίλ αλουμινίου, laminato γυαλιστερό με περιμετρικό προφίλ αλουμινίου.