Guangzhou International Lighting Exhibition (Καντόνα, 09-12 Ιουνίου 2014)

Η Guangzhou International Lighting Exhibition (Καντόνα, 09-12 Ιουνίου 2014), είναι διεθνής ετήσια έκθεση για το φωτισμό και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό των κτιρίων.

Η έκθεση με περισσότερους από 100.000 επισκέπτες και περίπου 2700 εκθέτες από 30 χώρες είναι μια καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους του χώρουνα προσεγγίσουν την αγορά και να κλείσουν νέες συνεργασίες ή να ανανεώσουν παλιές! Η επίσκεψη στην έκθεση παρέχει εκτενείς πληροφορίες για όλες τις καινοτομίες, καθώς και τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις του χώρου.

Μερικοί από τους τομείς της έκθεσης είναι: Είδη και ηλεκτρονικά εξαρτήματα, διακοσμητικά φωτιστικά, ηλεκτρικά φώτα, LED / τεχνολογία OLED, έλεγχος του φωτισμού, συστήματα μέτρησης και διαχείρισης του φωτισμού, η παραγωγή εξοπλισμού μέτρησης, ο επαγγελματικός φωτισμός, οι τεχνικές φωτισμού, ολοκληρωμένα κυκλώματα, τα PCB, οι νεροχύτες θερμότητας, οι μετασχηματιστές, οι λάμπες, οι μονάδες συναρμολόγησης εξοπλισμού, η επιθεώρηση / μέτρηση / δοκιμή / αξιολόγηση του εξοπλισμού για το φωτισμό, οι LED / LCD τηλεοράσεις, τα MP3, τα DVD , οι οθόνες LCD.