Natural Stone (Κωνσταντινούπολη, 4-7 Ιουνίου 2014)

Η Natural Stone (Κωνσταντινούπολη, 4-7 Ιουνίου 2014), είναι διεθνής έκθεση για το μάρμαρο, τη φυσική πέτρα και τις τεχνολογίες του κλάδου.

Η έκθεση με περισσότερους από 26.000 επισκέπτες είναι μια καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους του χώρου να προσεγγίσουν την αγορά και να κλείσουν νέες συνεργασίες ή να ανανεώσουν παλιές! Η επίσκεψη στην έκθεση παρέχει εκτενείς πληροφορίες για οτιδήποτε νεότερο στον κλάδο, καθώς και τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις.

Μερικοί από τους τομείς της έκθεσης είναι: Μάρμαρο: Πλάκες, πίνακες, πλακάκια, δάπεδα, Γρανίτης: Πλάκες, δάπεδα, επενδύσεις, πίνακες, ακατέργαστα κομμάτια, Πέτρα: Ψηφιδωτά, τραπέζια, δάπεδα και επενδύσεις, Μηχανήματα: Εγκαταστάσεις και εργαλεία για λατομεία φυσικής πέτρας, για την επεξεργασία φυσικής πέτρας, για τη μετακίνηση και την τοποθέτηση φυσικής πέτρας, για την κατασκευή εργαλείων διαμαντιών, λειαντικά, κόλλες, εργαλεία και εξαρτήματα για τη βιομηχανία μαρμάρου, γεννήτριες, Μεταφορά: συσκευασία, διαχείριση του έργου και παροχή συμβουλών