ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Γνωρίστε μας σήμερα!

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία Κεφερλής Home Design δραστηριοποιείται στον χώρο των ξύλινων κατασκευών (πόρτες, ντουλάπες, κουζίνες) από το 1960. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην περιοχή Χιλιομοδίου του Ν. Κορινθίας εργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια για να δημιουργήσουμε κατασκευές αντάξιες της εμπιστοσύνης των πελατών μας.

Το Όραμά Μας

Προχωράμε πάντα ένα βήμα μακρύτερα στη κάλυψη των αναγκών του τοπικού αλλά και ευρύτερου αγοραστικού κοινού για ουσιαστική ποιότητα

Προχωρώντας ένα βήμα μακρύτερα και βασιζόμενοι στην ανάγκη του τοπικού αλλά και ευρύτερου αγοραστικού κοινού για ουσιαστική ποιότητα, προβήκαμε στην συνεργασία με τις ιταλικές εταιρείες κατασκευής κουζινών MOBILTURI και επίπλων SANTALUCIA. Εταιρείες γνωστές για τον μοντέρνο σχεδιασμό, τη φινέτσα, το απαράμιλλο στυλ, την αντοχή και την διαχρονικότητα τους.

 

Ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Ν. Κορινθίας των παραπάνω εταιρειών, σας καλούμε στην έκθεσή μας για να γνωρίσετε από κοντά την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει η εταιρεία μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

 

Επίσης, μπορείτε να δείτε μια μεγάλη γκάμα από πόρτες εσωτερικού χώρου και ασφαλείας, ξύλινα εξωτερικά κουφώματα γερμανικού τύπου, ντουλάπες (ανοιγόμενες – συρόμενες), αλλά και κουζίνες δικής μας κατασκευής, πάντα με σεβασμό στην αρχή της ποιότητας και με ανταγωνιστικές τιμές.

 

Ταυτόχρονα η εταιρεία μας αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ειδική ξύλινη κατασκευή όπως σκάλες εσωτερικού χώρου, πέργκολες κ.τ.λ. αλλά και οποιαδήποτε κατασκευή όπως μικροέπιπλα, βιβλιοθήκες κ.τ.λ.

 

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων εταιρειών από ηλεκτρικές συσκευές, πόμολα, νεροχύτες, μπαταρίες και λοιπά αξεσουάρ κουζίνας και ντουλάπας.

FOLLOW US ON INSTAGRAM [instagram-feed]