ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Στοχεύοντας πάντα στην κορυφή!

Γνώστες του είδους

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευαστών επίπλου κουζίνας από το 1960. Η εμπειρία της κατασκευής, των αναγκών της σχεδίασης και της εργονομίας είναι ανεκτίμητη. Μαζί μας γίνεστε και εσείς κοινωνός της εμπειρίας αυτής, και κυρίως της σιγουριάς που σας προσφέρει για τις επιλογές σας.

Αποκλειστική Αντιπροσωπεία

Η σπουδαιότητα του να συνεργάζεσαι με τους καλύτερους

Οι αποκλειστικές συνεργασίες μας με τους κορυφαίους του κλάδου μιλάνε από μόνες τους. Η εταιρία μας αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των κορυφαίων ιταλικών οίκων σχεδίασης και κατασκευής επίπλου κουζίνας MOBILTURI και επίπλων BONTEMPI.

 

Η επιλογή των σημαντικότερων εταιριών του χώρου να τους εκπροσωπήσουμε αποτελεί για εμάς τιμή και ευθύνη να είμαστε πάντα αντάξιοι των περιστάσεων.

Προνόμια για επαγγελματίες

Η εταιρία μας διατηρεί στενές σχέσεις συνεργασίας με τους επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας ποσοστά και την μέγιστη ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων

Γνωρίστε τα όλα και γευτείτε την διαφορά της ιταλικής φινέτσας μέσα από την έκθεση πολλών τετραγωνικών (350τ.μ.) με άνετο πάρκινγκ.

Μέσα από τις μεγάλες μας συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, όντας οι ίδιοι κατασκευαστές με δεκαετίες εμπειρίας, μπορούμε με ασφάλεια να ισχυριζόμαστε πως μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη με την ποικιλία των προϊόντων μας. Το απαράμιλλο στυλ, η αντοχή, η φινέτσα και η διαχρονικότητα των προϊόντων μας είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

 

Γνωρίστε τα όλα και γευτείτε την διαφορά της ιταλικής φινέτσας μέσα από την έκθεση πολλών τετραγωνικών(350τ.μ.) με άνετο πάρκινγκ.

Ανθρώπινη επαφή

Μέσα από την συνέπεια και την ευγενική εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίζουν χτίζουμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης. Η γρήγορη παράδοση, η ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές καθώς και οι διευκολύνσεις στον τρόπο και τον χρόνο πληρωμής θα σας κάνουν να νιώσετε σιγουριά και άνεση.

 

Οι πελάτες μας τυγχάνουν της καλύτερης τεχνικής υποστήριξης μετά την αγορά. Σε ο,τι και αν συμβεί σας καλύπτουμε μέσα από την εγγύηση, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη με εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

FOLLOW US ON INSTAGRAM