ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Στοχεύοντας πάντα στην κορυφή!

Προνόμια για επαγγελματίες

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευαστών επίπλου κουζίνας από το 1960. Η εμπειρία της κατασκευής, των αναγκών της σχεδίασης και της εργονομίας είναι ανεκτίμητη. Μαζί μας γίνεστε και εσείς κοινωνός της εμπειρίας αυτής, και κυρίως της σιγουριάς που σας προσφέρει για τις επιλογές σας. Όραμά μας είναι να χρησιμοποιούμε την δημιουργικότητά μας, σε συνδυασμό με ποιοτική εργασία, για να κατασκευάζουμε τις κουζίνες – ντουλάπες των ονείρων σας. Εκ μέρους της εταιρείας Κεφερλής Home Design σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουμε…

Ανθρώπινη επαφή

Μέσα από την συνέπεια και την ευγενική εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίζουν χτίζουμε με τους πελάτες μας σχέσεις εμπιστοσύνης. Η γρήγορη παράδοση, η ποιότητα, οι ανταγωνιστικές τιμές καθώς και οι διευκολύνσεις στον τρόπο και τον χρόνο πληρωμής θα σας κάνουν να νιώσετε σιγουριά και άνεση.

 

Οι πελάτες μας τυγχάνουν της καλύτερης τεχνικής υποστήριξης μετά την αγορά. Σε ο,τι και αν συμβεί σας καλύπτουμε μέσα από την εγγύηση, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη με εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

FOLLOW US ON INSTAGRAM [instagram-feed]