ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΕΦΕΡΛΗ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ

ΓΙΑ 5Η ΣΥΝΕΧΗ ΔΙΕΤΙΑ

Την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015, στις 11.30 π.μ. πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορίνθου η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου. Εκεί συζητηθήκαν τα πεπραγμένα του Δ.Σ., παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός, τα οποία και υπερψηφίστηκαν ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, και πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ο.Α.Κ.

Ο κ. Γ. Κεφερλής και οι συνεργάτες του επανακλέγησαν πανηγυρικά για ακόμα δύο χρόνια αποδεικνύοντας οτί χαίρουν της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας των μελών του Ο.Α.Κ. και της αναγνώρισης των έργων τους για τον όμιλο τα τελευταία 8 χρόνια όπου αποτελούν το Δ.Σ. του ομίλου.

Να σημειωθεί δε πως ο ο κ. Κεφερλής είναι ο μακροβιότερος πρόεδρος του Ο.Α.Κ. από την ίδρυσή του, αφού με την επανεκλογή θα φτάσει τα 10 χρόνια θητείας!!

Μετά το τέλος της διαδικασίας ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γ. Κεφερλής έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις. « Με αισθήματα συγκίνησης και χαράς θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της Γενικής Συνελεύσης που για πέμπτη φορά με εμπιστεύτηκαν και μου ανέθεσαν την τύχη του ομίλου. Η επανεκλογή μου και των συνεργατών μου είναι μια ηθική ικανοποίηση για τους αγώνες που έχουμε κάνει μαζί για τον όμιλο και για το άθλημα που αγαπάμε. Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη του Ο.Α.Κ. ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας να διατηρήσουμε όλα όσα έχουμε καταφέρει ως τώρα αλλά και ότι θα προσπαθήσουμε για ακόμη περισσότερα. Έτσι και αλλιώς ο όμιλος θεωρείται από τους πλέον ανταγωνιστικούς ομίλους στην Ελλάδα και το τουρνουά μας «ΠΑΥΛΕΙΑ» έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα της χώρας μας .Ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς όσους ψήφισαν».